Peste cateva zile va avea loc repartizarea posturilor si a catedrelor vacante in invatamantul preuniversitar in anul scolar 2015-2016. Candidatii declarati admisi in urma concursului organizat pentru aceste posturi trebuie sa se prezinte luni, 27 iulie 2015, la unul dintre cele doua centre de examen, infunctie de specializarea fiecarui candidat. Repartizarea candidatilor va avea loc, in sedinta publica, la Centrul de concurs nr.1 Liceul Tehnilogic “Spiru Haret” Piatra Neamt si la Centrul de concurs nr.2- Scoala Gimnaziala nr. 5 Piatra Neamt. Pentru angajarea pe perioada nedeterminata, candidatii trebuie sa fi obtinut minimum nota 7 atat la proba scrisa, cat si la proba practica- inspectia speciala la clasa in profilul postului sau cel putin media 8 la inspectiile la clasa in profilul postului, in cadrul examenului national de definitivare in invatamant, sesiunea 2015.

In cazul mediilor de repartizare egale obtinute la concurs, departajarea candidatilor se face in ordine, dupa domiciliul in localitatea in care se afla postul didactic ori catedra solicitata, gradul didactic, media de departajare si media obtinuta la examenul de licenta ori absolvire a studiilor. Pentru absolventii liceelor pedagogice se ia in calcul media obtinuta la examenul de bacalaureat.

Pentru candidatii care nu au dobandit definitivarea in invatamant repartizati pe posturi didactice vacante publicate pentru angajare pe perioada nedeterminata, consiliul de administratie al scolii la care au fost repartizati modifica durata contractului individual de munca din perioada determinata in perioada nedeterminata, dupa promovarea examenului national de definitivare in invatamant.

La examenul de titularizare s-au evdentiat cu note de 10 doar doi candidati din Neamt, Ana Mihaela Paica – profesoara de matematica si Nicusor Vladut Mihaila care a dat proba scrisa la disciplina Religie ortodoxa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.