Florentina Luca Moise, fosta șefă a ISJ Neamț, este noul viceprimar de Piatra Neamț, după ce Eduard Minuț, exclus din PSD odată cu noua viceprimăriță, și-a dat demisia din funcție, în ședința de Consiliu Local de astăzi.

Florentina Luca Moise a fost singura propunere pentru funcția eliberată de Minuț, aceasta fiind aleasă cu voturile a 14 consilieri locali.

Mulțumesc în primul rând colegului meu Eduard Minuț (n.red. cel care a propus-o pentru preluare funcției) pentru propunere și de asemenea, tuturor celor care astăzi au participat la vot și mi-au acordat votul încrederii. Mulțumesc, stimați colegi!”, a spus Florentina Luca Moise la finalul ședinței.

Am primit astăzi, prin votul colegilor din Consiliul Local Piatra-Neamț, o răspundere care mă obligă și mă onorează: cea de viceprimar al orașului nostru.

E mult de lucru, pentru că sunt multe proiecte în desfășurare pentru pietreni și voi pune umărul să le ducem cu bine la capăt. Se vede treaba că, oriunde aș fi, tot de muncă am parte! Dar experiența în Consiliul Local, precum și cea de management la Casa Corpului Didactic și la Inspectoratul Școlar Neamț își va spune cuvântul. Voi fi, ca întotdeauna, în slujba oamenilor și acest lucru mă motivează. Sper să mă încurajați, așa cum ați făcut-o mereu! Vă îmbrățișez!”, a mai transmis ulterior pe facebook, Florentina Luca Moise.

În primul rând vreau să le mulțumesc tuturor celor care au ales să fie parte din misiunea de a fi în slujba pietrenilor. Consider că pot face echipă bună cu toți cei care își însușesc această misiune. Și vreau să o felicit pe doamna viceprimar Florentina Luca Moise, pentru încrederea și responsabilitatea pe le-a câștigat-o astăzi colegilor. Vreau să o asigur de tot sprijinul meu și de tot sprijinul colegilor din primărie și să-i urez mult succes și spor la muncă”, a declarat primarul Andrei Carabelea, la încheierea ședinței.

I.C.

 

 

minut eduard 14 voturi pentru

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.