Miercuri, 19.10.2016,, la ora 18:23, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre producerea unui incendiu la un complex de locuințe sociale din municipiul Roman.

La locul intervenției s-au deplasat 1 ofițer și 21 subofiţeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman, cu 4 autospeciale de lucru cu apă și spumă, o ambulanță și un autoturism, care au acționat pentru stingerea incendiului.

A ars acoperișul pe cca 400 mp cu învelitoare tabla, șindrilă, plăci azbociment și deșeuri textile pentru izolare. S-au degradat plafoanele construite din rigips și materiale termoizolante textile, parchet și dușumele din 9 locuințe sociale. Cauza probabilă a incendiului: coș de fum amplasat necorespunzător față de materiale combustibile.

Alte doua incendii s-au produs noaptea trecuta. Unul la miezul noptii la Brusturi si un altul spre dimineata, la Dumbrava Rosie:

Joi, 20.10.2016, la ora 00:44, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre producerea unui incendiu la o locuință particulară în localitatea Brusturi. La locul intervenției s-au deplasat 6 subofiţeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Tîrgu Neamț, cu 1 autospecială de lucru cu apă și spumă, care au acționat pentru stingerea incendiului. A ars acoperișul pe cca 30 mp cu învelitoare de azbociment și astereală din lemn. Cauza probabilă a incendiului: coș de fum deteriorat.

La ora 04:59, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre producerea unui incendiu la olocuință particulară în localitatea Dumbrava Roșie. La locul intervenției s-au deplasat 8 subofiţeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamț, cu 1 autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulanță, care au acționat pentru stingerea incendiului. Au ars cca 0,5 mc lemn de foc și cca 20 m instalație electrică. Cauza probabilă a incendiului: echipamente de iluminat electric amplasate necorespunzător.

Ionut CORFU

sursa: ISU Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.