Noua conducere a Primăriei Piatra Neamț și-a stabilit programul de audiențe. În fiecare săptămână, de luni până vineri, primarul, viceprimarii, secretarul instituției și administratorul public ai Primăriei Piatra Neamț, vor sta de vorbă cu pietrenii care solicită audiențe. Mai mult, primarul Dragoș Chitic spune că s-a schimbat configurația Biroului de Audiențe din cadrul Primăriei pietrene, iar acum, locuitorii interesați pot primi consultanță de la consilieri pregătiți pentru așa ceva.

Ne dorim să fim o instituție transparentă și care și-a propus să rezolve problemele cu care se confruntă cetățenii municipiului Piatra Neamț. Luni de la ora 9 va acorda audiențe secretarul municipiului Piatra Neamț, marți de la ora 10, va acorda audiențe primarul, miercuri și joi, tot de la ora zece vor acorda audiențe viceprimarii Luminița Varlan și Bogdan Gavrilescu, iar vineri, de la 10 va fi prezent la audiențe Bogdan Pușcașu, city manager al municipiului Piatra Neamț. Înscrierile pentru audiențe se fac la Biroul Audiențe, la camera 20, la primărie”, a explicat primarul municipiului Piatra Neamț, Dragoș Chitic.

Potrivit edilului Dragoș Chitic, aproximativ 40 de persoane pe săptămână accesează Biroul de Audiențe al primăriei pietrene, iar pentru acest motiv s-a decis realizarea unui nou sondaj pentru a testa gradul de satisfacție al cetățenilor.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.