Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au depistat un bărbat de 36 de ani, pe numele căruia era emis un mandat de arestare preventivă.

La data de 12 septembrie a.c., polițiștii Servicului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Neamț au identificat, pe raza municipiului Piatra Neamț, un bărbat de 36 de ani, pe numele căruia Curtea de Apel Iași a emis un mandat de arestare preventivă pentru comiterea infracțiunii de tentativă la înșelăciune.

În fapt, la data de 8 februarie 2018, acesta ar fi contactat telefonic o femeie din Iași, iar prin atribuirea unei calități mincinoase, ar fi indus-o în eroare, invocând faptul că fiica sa a fost victima unui accident rutier, banii fiind necesari pentru o intervenție chirurgicală. În continuarea conversației telefonice, bărbatul i-a solicitat persoanei vătămate să depună într-un cont bancar indicat 3.000 de euro și 6.000 de lei, însă aceasta nu a dat curs solicitării.

Întrucât bărbatul nu a respectat obligaţiile stabilite anterior prin măsura preventivă a arestului la domiciliu, pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J.  Neamț.

(sursa: IPJ Neamt)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.