Actualizare stire 13 noiembrie, comunicat IPJ Neamt: A fost remediată problema care a condus ieri la nefuncționarea Sistemului Informatic al Cazierului Judiciar Român – ROCRIS.

În consecință, începând de astăzi, cetățenii pot obține certificatele de cazier judiciar fără întârzieri.

De asemenea,  persoanele care au depus ieri cerere pentru eliberarea cazierului judiciar se pot prezenta la ghișee, în vederea eliberării documentului, în cursul zilei de astăzi sau mâine.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Stirea initiala: Sistemul informatic pentru eliberarea cazierelor judiciare al Politiei Romane, a cazut din nou in toata tara, astazi (12 noiembrie), in jurul orei 10. La aceasta ora nu se pot elibera documentele repsective, insa se pot depune cereri. Sistemul a mai fost cazut pe 1 octombrie, timp de aproape 24 de ore.

Comunicat de presa IPJ Neamt:

Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Neamţ este împuternicit să comunice următoarele:

Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Român – ROCRIS a suferit o avarie de natură tehnică, iar activitatea de eliberare a certificatelor de cazier judiciar este îngreunată.

În acest moment colegii de la structura de comunicații și informatică lucrează pentru remedierea situației apărute, în cel mai scurt timp.

Structurile de cazier judiciar vor putea primi în continuare cereri de la cetățeni, urmând ca documentele să fie emise ulterior, în termenul legal de 3 zile.

Imediat cum vor apărea informații noi, le vom aduce la cunoștința opiniei publice.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.