Numarul politistilor care ”sarbatoresc” Sfanta Maria la munca, a fost suplimentat cu 750 de oameni, anunta IPJ Neamt:

”Pentru ca, în minivacanța de Sfânta Maria, cetăţenii să se bucure în siguranță de timpul liber, în perioada 11 – 15 august a.c., conducerea IPJ Neamț a suplimentat dispozitivul curent de ordine publică cu peste 750 de polițiști ce desfășoară activități în teren.

Pentru fluidizarea traficului rutier şi prevenirea producerii unor evenimente grave, poliţiştii acţionează pe drumurile publice, în zona lăcaşurilor de cult, pe principalele artere din zonele turistice şi pe traseele de acces către aceste zone.

Astăzi, cele mai multe echipaje de poliție au fost mobilizate în zona Portului Lacului de Acumulare Bicaz, unde sunt desfășurate manifestări publice ocazionate de Ziua Marinei.

Totodată, acțiuni de menținerea ordinii și liniștii publice sunt desfășurate și în localitățile Agapia, Botești, Cordun, Moldoveni și Nisiporești, unde sunt manifestări publice.

În caz de nevoie sau dacă aţi asistat ori aveţi cunoştinţă despre comiterea vreunei fapte antisociale, apelaţi cu încredere la cel mai apropiat poliţist ori sunaţi la 112 – Apelul Unic de Urgenţă!”

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.