Oxy Clinique si-a deschis de curand portile in Piatra Neamt si ofera unele dintre cele mai inovatoare si eficiente terapii clasice, cu un spectru vast de aplicabilitate. Misiunea clinicii este de a oferi îndrumare și servicii terapeutice pentru o viață echilibrată și sănătoasă.

Urmând principiul ”Tratăm oameni, nu boli”, protocoalele și planurile de tratament sunt personalizate în funcție de particularitățile fiecărui pacient, respectând indicațiile medicilor specialiști.

Nutriția terapeutică

Nutriția terapeutică sau de stil de viață sănătos este modalitatea prin care poți preveni dereglările metabolice atât de frecvent întâlnite în zilele noastre. Ai nevoie de echilibru între alimentația sănătoasă activitatea fizică și intelectuală, familie și job.

Monitorizarea stării generale de nutriție a obiceiurilor alimentare și a stilului de viață sunt principiile de bază ale terapiei prin nutriție. Ai nevoie de un terapeut nutriționist alături de care vei lucra, în cadrul ședințelor de consiliere, la echilibrarea stilului tău de viață.

Nutriția terapeutică se adresează tuturor vârstelor și stărilor fiziologice sau patologice: scăderea în greutate, gestionarea și înțelegerea poftelor alimentare, nutriția pe afecțiuni, nutriția efortului sportiv, nutriția copilului, a femeii gravide și care alăptează, fiind doar câteva exemple.

Adresa Oxy Clinique este Str. Mihai Eminescu, Nr. 8, Bl. D5, Sc. C, Parter, Ap. 73, Piatra Neamț (intrarea de pe str. Mihai Eminescu spre Restaurantul Paharnicul)

Tel: 0756 051 100

E-mail: contact@oxyclinique.ro

Pentru programari click AICI

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.