Luni, 10.12.2018, la ora 20:55, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o locuință din localitatea Dochia, comuna Dochia. La locul indicat s-au deplasat trei echipaje de pompieri militari de la Detașamentul de Pompieri Piatra Neamț, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o autospecială SMURD, care au localizat și lichidat incendiul. Proprietarul, în vârstă de 44 de ani, a suferit arsuri superficiale la nivelul brațelor, fiind asistat de echipajul SMURD.

În urma incendiului au ars: obiecte de mobilier și materiale textile din două camere și cca 54 mp acoperiș construit din astereală de lemn și învelitoare din tablă.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiu” (posibil autoincendiere).

Luni, 10.12.2018, la ora 21:57, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o anexă gospodărească din localitatea Hlăpești, comuna Dragomirești. La locul indicat s-au deplasat două autospeciale de lucru cu apă și spumă și un echipaj SMURD de la Detașamentul de Pompieri Piatra Neamț care au localizat și lichidat incendiul.

În urma incendiului au ars: 20 tone furaje, anexa gospodărească din lemn (40 mp), un adăpost de animale pe cca. 12 mp și o magazie de lemne, pe cca 16 mp.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiu”.

(sursa: ISU Neamt)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.