Urmasi ai unei civilizatii demult disparute, au fost gasiti la doi pasi de centrul orasului Piatr- Neamt. Un cuplu, el de 46 de ani, ea cu mult mai tanara, in varsta de 26 de ani, locuia intr-un copac de pe dealul Cozla. Cei doi si-au amenajat o coliba in care isi imparteau viata cu bune cu rele, la aproximativ 5 metri inaltime, insa linistea caminului conjugal a fost iremediabil spulberata de politistii locali in aceasta dimineata, inainte de rasaritul soarelui. Amorezii de Neanderthal au fost coborati din copac cu tot cu coliba si dusi inapoi in viitor, in anul 2019, la Centrul pentru persoane fara adapost din cartierul Speranta.

Joi, 21 martie, în jurul orei 06.00, un bărbat în vârstă de 46 de ani din Piatra Neamț și o femeie de 26 de ani din Roman, au fost găsiți într-o colibă amenajată într-un copac, pe dealul Cozla din Piatra Neamț.  Zona era plină de deșeuri, iar pentru a se încălzi, cei doi aprindeau focul, astfel existând riscul producerii de incendii care s-ar fi putut extinde și la casele de pe strada din imediata apropiere. Aceștia au fost  identificați și predați reprezentanților Direcției de Asistență Socială a municipiului Piatra Neamț pentru a fi cazați în Centrul pentru persoane fără adăpost din cartierul Speranța”, se precizeaza intr-un comunicat al Politiei Locale Piatra- Neamt.

Alti doi reprezentanti ai aceleiasi civilizatii au fost gasiti ieri in Piatra- Neamt, de data asta ceva mai aproape de pamant, intr-o centrala termica dezafectata. Probabil din respect pentru traditiile si obiceiurile civilizatiei din care se trag, acestia au refuzat sa fie cazati in Centrul din Speranta. ”O femeie de 34 de ani și un bărbat de 51 de ani, ambii din Piatra Neamț, au fost găsiți miercuri, 20 martie, dormind într-o centrală termică dezafectată de pe strada Grigore Ureche din Piatra Neamț. După ce au fost identificați, cei doi au fost conduși la Centrul pentru persoane fără adăpost din Speranța, însă au refuzat cazarea în spațiul respectiv”, se arata in acelasi comunicat al Politiei Locale Piatra- Neamt.

Pentru politistii locali nu este prima data cand au de a face cu astfel de exemplare ale regnului animal. In anul 2018, doi oameni ai pesterilor au fost gasiti in Piatra- Neamt:

Oamenii peșterilor, varianta 2018- Piatra Neamț

Ionut CORFU (sursa foto: Politia Locala Piatra Neamt)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.