O femeie de 64 de ani, din Barticești, județul Neamț, a murit după ce a sărit din autotutilitara condusă de soțul ei. Tragicul eveniment s-a produs într-o pădure aparținând de Ocolul Silvic Văratec, unde cei doi soți au mers să adune lemne. Pe drumul de întoarcere, mașin ar fi rămas fără frâne. Speriată, femeia a sărit din mers, însă a suferit leziuni grave, care i-au produs decesul. ”La data de 3 octombrie, în jurul orei 11:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment, în zona forestieră, din proximitatea mănăstirii Brădițel.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că, la data de 3 septembrie a.c., un bărbat în vârstă de 64 de ani, din Barticești, s-ar fi deplasat împreună cu soția sa, în vârstă de 60 de ani, din aceeași localitate, în pădurea aparținând Ocolului Silvic Văratec, pentru a încărca material lemnos într-o autoutilitară.

Pe drumul de întoarcere, în urma unor defecțiuni tehnice ale autoutilitarei, femeia de 60 de ani, s-ar fi speriat și ar fi sărit din mers din vehiculul în cauză.

Din nefericire, echipajul medical sosit la locul evenimentului a declarat decesul acesteia”, a declarat insp. Ramona Ciofu- IPJ Neamț.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.