O femeie din Piatra Neamt a chemat pompierii ieri, sa-i descuie usa, pentru ca nu mai putea intra in casa. Femeia pusese pe foc o oala cu mancare intr-un apartament de pe Aleea Ulmilor, apoi a plecat pentru scurt timp, la un magazin. Revenita la locuinta, nu a mai putut descuia ușa, așa că a apelat 112, panicata ca oala cu mancare ar putea lua foc.

Sositi la fata locului, pompierii au incercat si ei ușa cu cheia, reusind dupa cateva incercari, sa o descuie. In interiorul apartamentului era totul in regula, iar oala cu mancare inca fierbea la foc mic, la locul ei, pe aragaz.  ”În jurul orei 15:40, pompierii au fost solicitați să intervină pentru deblocarea unei uși de la un apartament situat pe strada Aleea Ulmilor în municipiul Piatra Neamț.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii pietreni cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD.

Ajunși la locul solicitării,  pompierii au constatat că proprietara apartamentului nu a mai putut întra în locuință. Pompierii au deblocat ușa și au permis proprietarei accesul în locuință”, a declarat lt. Irina Popa- ISU Neamt.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.