Doi polițiști de la Postul de Poliție Bârgăuani au fost pompieri de ocazie în această dimineață, pe str. Mihai Viteazul din Piatra Neamț. Cei doi polițiști erau în trecere prin zonă și au observat că un autoturism a luat foc. Nu au stat deloc pe gânduri și au intervenit cu stingătoare, lichidând incendiul până la sosirea pompierilor. ”Astăzi, în jurul 08:30, un echipaj de poliție, din cadrul Postului de Poliție Bârgăuani, care se deplasa pe calea Romanului, din municipiul Piatra-Neamț a observat că de sub capota unui autoturism, aflat în deplasare, ieșeau flăcări.

Polițiștii au intervenit prompt, dirijând autoturismul în afara părții carosabile și asigurând locul pentru a nu pune în pericol alte persoane sau bunuri, iar cu ajutorul extinctoarelor, din dotarea autospecialei de poliție, au lichidat incendiul.

Cei doi polițiști cu prezență de spirit sunt agent șef adjunct Ciofoaia Ioan-Alexandru și agent de poliție Nicorescu Bogdan din cadrul Postului de Poliție Bârgăuani.

Reamintim că la data de 11 februarie a.c., aceeași polițiști au improvizat un garou, salvând viața unui bărbat de 38 de ani, ce avea artera brahială secționată”, a declarat sinsp. Ramona Ciofu- IPJ Neamț.

I.C. (sursa foto- martor/IPJ)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.