Un nou proiect din judetul Neamt, finantat cu fonduri pentru mediu, a fost semnat pe 21 octombrie, ca urmare a intalnirii de la Consiliul Judetean Neamt a presedintelui Administratiei Fondului pentru Mediu cu oficialitati, parlamentari si primari de Neamt, de sambata, 18 octombrie.
Adrian Gearap, presedintele Administratiei Fondului pentru Mediu, a semnat, astazi, 21 octombrie 2014, impreuna cu Vasile Baciu, primarul comunei Horia, proiectul intitulat ”Extindere sistem de alimentare cu apa in comuna Horia, jud. Neamt şi extindere sistem de canalizare ape uzate in comuna Horia, judetul Neamt”, in valoare de 3.701.466,75 lei.
Emilia Arcan – Vicepresedinte al CJ Neamt.
“Iata ca dezbaterile de la Consiliul Judetean Neamt la care a participat presedintele Administratiei Fondului pentru Mediu, Adrian Gearap, s-au concretizat foarte rapid in semnarea a doua contracte de finantare, importante nu numai pentru comunitatile locale care le-au avansat, ci pentru intreg judetul. Dupa contractul de realizare a canalizarii de la Spitalul de Pneumoftiziologie de la Bisericani, comuna Alexandru cel Bun, pentru care Administratia Fondului pentru Mediu a alocat 6,8 milioane lei, reprezentand 95% din valoarea intregului proiect, astazi a fost randul comunei Horia, careia i-au fost alocati peste 3,7 milioane lei. Este important de spus ca acesti bani inseamna nu numai cresterea gradului de civilizatie in respectivele zone, ci si un impuls pentru industria constructiilor din judet”

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.