Un bărbat de 55 de ani, din Roznov, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul  I.P.J. Neamţ.

La data de 22 ianuarie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Roznov au identificat și reținut un bărbat de 55 de ani, din Roznov, bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe şi violare de domiciliu.

Din cercetările efectuate, a reieșit că la data de  19.01.2019,  o femeie de 76 de ani, din Borlești ar fi fost agresată fizic de către vecinul său. Astfel,  în timp ce aceasta desfășura activități gospodărești, bărbatul ar fi pătruns, fără drept, pe proprietatea acesteia, iar pe fondul unor discuții în contradictoriu, ar fi lovit-o cu palma în zona feței.

În urma probării activității infracționale, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul  I.P.J. Neamţ.

Acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra- Neamt cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

(sursa: IPJ Neamt)

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.