Un incendiu la un depozit de furaje din Oglinzi, jud. neamt, a izbucnit seara trecuta in jurul orei 20. Cauza probabila a incendiului, este fumatul. Au ars furaje si o buna parte din acoperis, anunta ISU Neamt:

Miercuri, 23.08.2017, la ora 20:22, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la depozit de furaje în loc. Oglinzi, com. Răucești. Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat opt pompieri militari cu două autospeciale de stingere din cadrul Detașamentului de Tîrgu Piatra Neamț. În urma evenimentului au ars planșeul și acoperișul depozitului de furaje pe o suprafață de aprox. 50 mp și cca 200kg plante furajere.

Împrejurarea determinantă a producerii incendiului a fost ,,fumatul în locuri nepermise”.

Fumatul si focul nesupravegheat, au declansat si doua incendii de vegetatie uscata ieri, la Piatra- Neamt si la Pancesti:

”Miercuri, 23.08.2017, la ora 13:07, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu de vegetație uscată în satul Pâncești, comuna Pâncești. Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat patru pompieri militari cu o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman. În urma evenimentului au ars vegetație uscată pe o suprafață de aprox. 10 mp și deșeuri de material lemnos.

Împrejurarea determinantă a producerii incendiului a fost ,,foc deschis în spații deschise”.

Miercuri, 23.08.2017, la ora 16:10, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu de vegetație uscată în mun. Piatra Neamț. Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat cinci pompieri militari cu o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamț. În urma evenimentului a ars vegetație uscată pe o suprafață de aprox. 250 mp.

Împrejurarea determinantă a producerii incendiului a fost ,,fumatul în locuri nepermise”.”

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.