Deputata PSD de Neamt, califica guvernarea Cîțu ca fiind una ”de doi lei”, dupa explozia preturilor la energie electrica, fenomen in fata caruia, decidentii politici par neputinciosi. Deputata social democrata crede ca românii sunt puși să aleagă între a cumpăra mâncare și a plati facturile la energie, in timp ce guvernantii fac declaratii care se bat cap in cap. ”Românii sunt puși să aleagă între a cumpăra mâncare și plata facturilor la energie! Cam aici s-a ajuns din cauza unui guvern incompetent.
Citesc zilnic comentariile oamenilor pe rețelele de socializare, văd știrile de la televizor, iar toate descriu o situație de-a dreptul revoltătoare. Am citit cum oamenii se gândesc dacă să aprindă becul, dacă să deschidă sau nu televizorul, toate din teama ca nu cumva să le vină factura mai mare decât veniturile.
Îndemnurile de la Guvern sunt deplasate complet. Ministrul energiei recomandă cetățenilor să nu plătească facturile, iar premierul spune că nu are soluții. Nu serios? Nu voi sunteți la guvernare? De la cine ar trebui să aștepte oamenii rezolvarea acestei probleme? Și apoi, dacă le recomanzi cetățenilor să nu plătească facturile, cine le mai dă energie sau, mai grav, cine le plătește rebranșarea la rețeaua de energie?
Lucrurile sunt scăpate cu totul de sub control, iar cei care suferă sunt românii cu venituri mici. Nimănui din Guvern nu îi pasă că oamenii nu își pot plăti facturile. Asta înseamnă guvernare de doi lei, pentru care oamenii nu contează!”, transmite Oana Bulai.
I.C.
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.