Daca la centru sunt intr-o coalitie de guvernare, in teritoriu, PSD si PNL nu sunt in relatii tocmai bune. Este si cazul orasului Roman (primar PNL), unde deputata PSD Oana Bulai lanseaza un atac destul de contondent la adresa liberalilor, in termeni deloc prietenosi.
Dupa ce administratia liberala a aprobat ieri un imprumut de 5,5 milioane de euro si i-a mai luat din atributii viceprimarului USR, Oana Bulai crede liberalii se cred pe propria lor tarla si îi numeste ”Famiglia”, termen folosit cu referire la clanurile mafiote. ”Romanul este transformat într-o moșie liberală, controlată cap-coadă de oamenii PNL-ului! Marea familie liberală din Roman și-a îndeplinit azi toate „dorințele”. Au călcat în picioare interesele romașcanilor fără nicio urmă de regret.
Pe scurt: au îndatorat orașul nostru cu peste 5 milioane și jumătate de euro și s-au asigurat că dețin controlul deplin asupra Primăriei prin restrângerea atribuțiilor viceprimarului.
„Famiglia” PNL Roman trage toate sforile în Primărie. După ședința de astăzi este cert că liberalii romașcani conduc orașul crezându-se pe propria lor tarla! Așa nu! Acesta este un model greșit de administraţie!”, transmite Oana Bulai, șefa PSD Roman.
Ionut CORFU
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.