Oana Bulai transmite un mesaj din ”spatele cortinei” PSD Roman, dupa cum se exprima chiar ea, lasand sa se inteleaga ca pregatirile de campanie electorala pentru parlamentare sunt pe ultima suta de metri la Organizatia la care recent a fost numita presedinte executiv. Fosta secretara de stat in cabinetul Dancila, candideaza la Camera Deputatilor pe lista PSD Neamt, pe loc eligibil, pozitia 2 dupa actualul deputat Șerban.
Strategia pe care Oana Bulai pare sa mearga in aceasta campanie, este bazata pe atragerea oamenilor catre politicieni si intarirea increderii electoratului ca parlamentarii pot lucra pentru interesele fiecarui cetatean. ”Din “spatele cortinei” de la PSD Roman, adică activități interne care au loc în sediu. Reparăm și construim. Ca într-o echipă, ca într-o familie în care mereu ai de corectat ceva dar trebuie să și dezvolți.
Împreună cu prietenul și colegul Viorel Stan și cu alți membri ai echipei noastre, facem planurile de bătaie pentru campania electorală care începe acușica.
Și până ne vom întâlni din nou pe străzile Romanului, vă așteptăm și la o cană de ceai la sediul nostru.
Vă spun și un secret: echipele de femei și de tineret vor suporta restructurări masive deci este o șansă uriașă acum pentru cei care vor să se implice în viața și dinamica politico-social-administrativă a comunității.
Haideți alături de noi! Doar împreună putem desena și construi un viitor în care oamenii să conteze mai mult, să conteze cu adevărat!”, transmite Oana Bulai.
Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.