Oana Bulai (foto jos- la sfarsitul articolului) este prima femeie deputat pe care PSD Neamt o trimite in Parlamentul României. Organizatia PSD Roman a reusit sub coordonarea ei, sa se impuna in fata PNL la Roman, oras considerat o fortareata de nestrapuns a liberalilor, cu lideri ca Laurentiu Leoreanu. Desi sub conducerea lui Arsene, PSD este pe un trend descendent abrupt în judet (52% in 2016 vs. 30% in 2020), Oana Bulai a reusit sa bată PNL la Roman, asa cum s-a intamplat si la Piatra Neamt, unde coordonatorul campaniei a fost Florentina Moise, sau pe Valea Muntelui, cu coordonator Razvan Cuc.
Dupa surprinzatorul succes PSD de la Roman, Oana Bulai transmite multumiri alegatorilor si echipei care i-a fost alaturi, dand asigurari ca nu va dezamagi si ca va munci din Parlament pentru Neamț și pentru România ‘‘Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați acordat încrederea voastră! Am obținut cele mai multe voturi în Roman și nu aș fi reușit fără voi! Sunt onorată!
 
Le mulțumesc, fiecăruia în parte, nemțenilor care au votat lista PSD! Mulțumesc echipei mele: cei mai inimoși oameni pe care i-am cunoscut! Am fost norocoasă să am lângă mine oameni formidabili, oameni muncitori, oameni dornici să se implice pentru binele comunității! Vă mulțumesc, dragii mei!
Am crezut cu toții în ceea ce am spus. Am vorbit cu voi așa cum vorbim cu familiile și prietenii noștri. Am spus de fiecare dată adevărul. Voi merge în Parlament cu aceleași convingeri cu care am plecat la drum: unitate, nu dezbinare, demnitate, nu umilință ci democrație, nu dictatură! Voi munci pentru Neamț și pentru România și nu vă voi dezamăgi”, scrie Oana Bulai pe facebook.
De altfel, este pentru prima data cand judetul Neamt trimite femei in Camera Deputatilor: Oana Bulai (PSD) si Dumitrina Mitrea (AUR)
Oana Bulai- deputat PSD Neamț
Ionut CORFU
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.