”Sătui de amatorism și ipocrizie!”, este motivul pentru care crede deputata PSD de Neamt, Oana Bulai, ca ies românii în strada in aceste zile. Ea este primul parlamentar din Neamt care reactioneaza la actiunile de strada ale romanilor, fata de restrictiile aberante si fata de lipsa oricarui sprijin din partea guvernului pentru firmele si oamenii afectati de situatia economica generata de pandemie.

Oana Bulai afirma ca este alaturi de protestatari, mai ales de cei din Roman (orașul ei de baștină), care au iesit pe strazi seara trecuta. ”Sătui de amatorism și ipocrizie! Dreptul la libera exprimare ca și dreptul cetățeanului de a fi informat corect sunt prevăzute în Constituție.

Da, vremurile sunt ciudate și dificile, dar cu atât mai mult oamenii trebuie să simtă în autoritate, în stat, nu un stăpân arogant ci un partener.
Autoritatea – ca și respectul! – nu se primește în dar sau de pomană ci se câștigă. Cu sinceritate, nu cu ipocrizie!
Sunt alături cu gândul și sufletul de romașcanii care au ieșit în această seară în stradă cerând ceva atât de simplu și de scump: DREPTUL LA LIBERTATE!”, transmite Oana Bulai.

Ionut CORFU
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.