Oana Bulai, deputat PSD de Neamt, unul dintre cei mai vocali parlamentari ai opozitiei, îi cere demisia Ministrului Ghinea, dupa eșecul PNRR. Deputata considera ca Planul trimis catre Comisia Europeana de ministrul USR, este o pata neagra pe imaginea intregii țări. Astazi urmeaza sa se supuna la vot motiunea simpla initiata de PSD contra USR-istului Ghinea. ”Cristian Ghinea, demisia! În timp ce alte state primesc undă verde pentru planurile de redresare din partea Comisiei Europene, noi mai așteptăm… Până când? Nu se știe. Motivul e unul singur: modul dezastruos în care a fost realizat PNRR de către ministerul condus de Cristian Ghinea!
Astăzi a fost citită în Camera Deputaților moțiunea simplă împotriva ministrului Ghinea. Rezultatul „muncii” sale ca ministru responsabil de PNRR l-am văzut: un document plin de greșeli, care nu ne face cinste și care a pus o pată neagră pe imaginea României.
Eșecul în privința PNRR ar fi trebuit să aducă o demisie de onoare a domnului Ghinea, nu să aștepte o moțiune simplă împotriva sa. Dar onoarea e un cuvânt prea mare… Mâine e votul și șansa ca dl Ghinea să plece acasă!”, spune Oana Bulai.
Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.