Oana Bulai are soluția pentru producătorii care stau în frig in Piata Smirodava din Roman: „Să folosim căsuțele de la Târgul de Crăciun, că au încălzire!”, este ideea Oanei Bulai, dupa ce a vazut astazi cum micii comercianti ingheata de frig in fata pietei cu tot cu marfa, aceasta fiind inchisa odata cu impunerea noilor restrictii.

Oana Bulai, candidatul PSD Neamț la Camera Deputaților, ar putea deveni o adevărată „Crăciuniță” pentru producătorii si comerciantii din Roman! Ea vine cu o idee la care nu s-a gândit nimeni până acum: producătorii locali din Piața Smirodava să aibă la dispoziție cele 20 de căsuțe pe care Primăria Roman le are de la Târgul de Crăciun și care stau goale într-un depozit. Vestea bună este că au și încălzire, astfel încât fermierii, comercianții, clientii si marfurile nu ar mai sta ca acum, sub cerul liber.

Bulai face apel la primarul Leonard Achiriloaie să instaleze căsuțele și să se asigure că vor fi racordate la rețeaua de curect electric. „Mulți romașcani m-au sunat și mi-au trimis mesaje în ultimele zile spunându-mi că vor soluții, vor implicare. Pe scurt, vor fapte, nu vorbe. Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje și încurajări!

De aceea, vreau să vă anunț că am o soluție pentru producătorii din piața Smirodava: în loc să stea în frig, propun să folosim căsuțele pe care Primăria Roman le are de la Târgul de Crăciun. Au încălzire și cred că sunt foarte bune pentru situația în care sunt acum cei care vând. Sunt 20 de astfel de căsuțe. Dată fiind pandemia, nu cred că se pune problema vreunui Târg de Crăciun în acest an. Să fim sănătoși e cel mai important. Ne vom bucura împreună după ce trecem de acest necaz.

Fac un apel la primarul Leonard Achiriloaei să monteze căsuțele la Smirodava și să dea dispoziție să fie legate la curentul electric. Și chiar dacă mă repet, haideți să susținem cu toții producătorii locali pentru că noi suntem singura lor șansă de supraviețuire.

Vă mulțumesc încă o dată pentru mesajele voastre! Și am să vă mai spun ceva: este exact genul de politică pe care o facem noi, cei de la PSD – soluții și fapte pentru oameni. Cred că românii s-au săturat de propagandă și dezbinare!”, scrie Oana Bulai pe facebook.

Ideea ar putea fi preluată și de primarul din Piatra Neamț, chiar daca vine de la un adversar politic. Are si Primaria Piatra Neamt astfel de casute care ar putea fi puse in piata, iar in aceste vremuri, orgoliile politice ar trebui uitate.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.