Jurnalistul Octavian Hoandră s-a enervat pe Iulian Bulai, deputat USR de Neamt. In emisiunea lui Cozmin Gușă difuzata seara trecuta in direct de la Piatra- Neamt, Hoandra i-a spus deputatului ca nu da doi bani pe USR, formatiunea politica fiind un partid de securisti. ”N-am nimic personal cu dumneavoastră, dar este vorba de partidul pe care îl reprezentați și pe care nu dau doi bani! Este un partid de securiști, poate unii dintre dumneavoastră sunteți corecți”, a continuat Octavian Hoandră.

”Cioloș zicea că toți am fost securiști… uite că nu am fost chiar toți!”, a mai zis jurnalistul invitat în emisiunea lui Cozmin Gușă.

”Ați zis că USR reprezintă niște băieți ai căror părinți au plecat. Și pe vremea mea plecau, dar nu plecau cu pașaportul în buzunar. Plecau din motive de libertate a spiritului. Erau și oameni care părăseau țara ca să mănânce mai bine. Trimiteau poze în România având cârnați de gât în timp ce noi, aici, făceam foamea. Noi nu le spuneam Diaspora, ci refugiați economic. Dumneavoastră faceți parte din copiii ai căror părinți au vrut să trăiască mai bine ca în România și au plecat. Nu faceți din asta o scuză pentru că se vede. Nu mai aveți Dumnezeu!”, a mai spus Octavian Hoandră.

”Eu am terminat Seminarul Teologic! Cum puteți să ziceți asta?”, a zis Iulian Bulai de la USR.

”Eu mă refer la Dan Barna care a zis că nu mai trebuie să ne închinăm la Dumnezeu, nu mai suntem creștini, că putem să ne alegem sexul și altele”, a adăugat Octavian Hoandră.

”Sunt creștin practicant! Am fost dimineață la biserică”, a mai zis politicianul de la USR.

”Mă refeream la Dan Barna. Foarte bine, dacă nu mai avem Dumnezeu, dacă nu mai avem proprietate, dacă vrem să trăim în grup… oamenii să-l voteze pe Dan Barna!”, a conchis Octavian Hoandră (sursa: dcnews.ro)

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Cine-i, frate, acest hoandra? A rasarit de unde? Ca sa stii atat de bine niste detalii, trebuie sa fi fost parte a sistemului. Si daca tot latra la stele, luna si alte cele, si el si alti ilustri necunoscuti rasariti din papusoi precum sparietoarea de ciori, lasati-l in pace pe Dumnezeu. Dumnezeu nu face politica. Iar daca-L intereseaza catusi de putin campaniile electorale, cu siguranta isi face cruce cand vede ce specimene duc lumea de nas. Bleah!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.