Desi odele la adresa lui Ionel Arsene, presedintele CJ Neamt, curg din toate directiile in cele mai scarboase moduri posibile, inclusiv dinspre presa (o mica parte, e adevarat), iata ca un primar PSD ii intrece pe toti si ne arata cat de sluga poate fi in fata sefului sau de partid:

Prezenta dumneavoastra in comuna noastra domnule Presedinte Ionel Arsene,reprezinta inca o dovada a relatiilor solide de cooperare, a excelentei implicari in vederea ridicarii nivelului de trai al comunei noastre, comuna Borlesti.Va multumim pentru felul exemplar in care pretuiti munca fiecaruia si va admiram devotamentul personal de a ne oferi de fiecare data sprijinul dumneavoastra in orice problema.” Da, ati citit bine, cuvintele sunt adresate lui Ionel Arsene si nu lui Nicolae Ceausescu si nici lui Kim Jong- Un. Iar scarbosenia de mai sus a fost scrisa de un primar din anul 2017, adica dupa aproape 30 de ani de cand nu se mai recita pe stadioane ”ode conducatorului iubit, Ceausescu si poporul”.

Cel care a fost ales democratic dar face ode comuniste, este primarul de la Borlesti, Vali Puica si a scris voma de mai sus pe contul sau de facebook, insotita de peste 10 poze cu o vizita de lucru a lui Ionel Arsene care aminteste de cele mai odioase timpuri.

Nu stim cum e in alte judete, dar in Neamt s-a depasit de mult limita cu laudele desantate catre presedintele CJ si credem ca a cam venit momentul sa punem piciorul in prag, pentru ca lucrurile o iau tot mai razna si constatam ca au revenit obiceiurile comuniste, cu cultul personalitatii cu tot, asa ca incepand din acest moment vom sanctiona toate elucubratiile de acest gen. Refuzam sa asistam impasibili la asa enormitati.

P.S. Primarul comunist care a scris asta ar trebui sa stie ca banii investiti la el in comuna nu sunt de la Ionel Arsene din buzunar, nici din cotizatiile de la PSD, sunt banii fiecaruia dintre noi, iar el si Ionel Arsene tocmai de asta sunt un functiile pe care le ocupa, ca sa-i administreze corespunzator si sa-i investeasca acolo unde trebuie, nu ca sa ne dea pe noi pe spate ca fac ei lucruri cu banii cetatenilor.

Ionut CORFU

 

 

4 COMENTARII

  1. Bravo lui ca stie sa il unga la suflet pe mister presedinte de CJ sau ce-o fi. A facut ceva pentru comuna? DA! A atras bani? DA! L-a laudat pe Arsene? Putin imi pasa atata timp cat se face ceva si nu s-a furat!! Au facut altii intr-un an cat a facut el? NICI DE LA REVOLUTIE PANA INCOACE!Tu ca jurnalist asta e cea mai buna stire(ca sa nu-i zic barfa) pe care ai gasit-o? Pe asta te las sa o raspunzi singur.

  2. oameni din com. borlesti il apreciaza pe d-l primar Puica pt faptul ca se zbate pt comuna , poate sa laude si sa pupe unde vrea dansul atat timp cat face tot ce ii sta in putinta pt cei ce l-au votat bravo lui
    ADMIN: Nu ne-ar mira ca sub acest ”dan” sa se ascunda chiar dom` primar 🙂 Dar sa presupunem ca esti un/o sustinatoare. Dupa cum scrii ne dam seama ce electorat are el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.