Apaserv vine cu o noua oferta pentru locuitorii orasului Tg. Neamt, unde de saptamani intregi, apa este furnizata ba intre anumite ore, ba se opreste de tot. De data asta, oferta Apaserv se adreseaza doar locuitorilor din cartierul  Humulestii Noi. Acestia vor primi apă timp de o saptamana, doar noaptea, se arata intr-un anunt al companiei care detine monopolul pe apa nemtenilor. Motivul? Consumul mare de apa. In ritmul acesta nu ar fi de mirare daca intr-o zi Apaserv va organiza o tombola cu un premiu extrem de atractiv: O familie din Targu Neamt va primi apa non stop o luna intreaga. Contracost, evident.

Anunt Apaserv:

ApaServ anunţă utilizatorii săi că, din cauza consumului mare de apă din această perioadă, în cartierul Humuleştii Noi din oraşul Târgu Neamţ, în perioada 16.09.2019-23.09.2019 se va furniza apă în intervalul orar 23:00-08:00.

Facem apel către toţi utilizatorii să folosească în mod raţional apa potabilă din reţeaua publică, respectiv să nu folosească apa potabilă pentru irigaţii, pentru a se putea asigura furnizarea serviciului în condiţii normale tuturor clienţilor.

Vă mulţumim pentru înţelegere!

Pentru informaţii suplimentare, beneficiarii nostri pot suna la Dispeceratul ApaServ care funcţionează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340, sau pot accesa site-ul companiei http://www.apaserv.eu.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.