Ionel Arsene anunta pe facebook ca incepand de ieri, animalele de companie (cățeluși, cățelușe, PISIci) pot intra in cladirea CJ Neamt. Sigur, insotite de stapanii lor. Este o veste cât se poate de buna și pentru lucratorii din institutie, avand in vedere ca mai toti politicienii au câte un cățeluș, unii chiar mai multi, mai ales ca Arsene spune că știe din propria-i experienta cât de mult suferă un animal de companie/cățeluș când nu este lângă stăpân.

Arsene pare că ar cunoaste si limba engleza, asa ca tine sa mai precizeze ca de ieri, CJ Neamt este pet friendly. În limba română, inseamna că institutia este prietenoasa cu animalele de companie, lucru care oricum era cat se poate de vizibil, de prin 2016. ”Animalele de companie sunt bine-venite, la sediul Consiliului Județean Neamț! (…) Începând de astăzi, Consiliul Județean Neamț este o instituție publică pet friendly! Știu din propria experiență cât suferă aceste necuvântătoare minunate când nu sunt cu stăpânii lor. Așa că vă îndemn să le faceți bucuria de a le sta alături cât mai mult!”, transmite șeful CJ Neamt.

Asadar, toti nemtenii au motive sa se bucure de noua veste de la CJ Neamt. Se poate deduce că s-au rezolvat toate problemele din judet (drumuri, turism, interuperile de apa, investitori din Egipt, etc.) si singurul lucru ramas nerezolvat, era accesul cățelușilor in CJ Neamt.

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.