Dupa ministrul Apelor si Padurilor, inca un reprezentant al Guvernului Romaniei este dus pe ascuns de prefectureasa Soroceanu pe Valea Muntelui, in localitatile afectate de inundatii. Totul s-a desfasurat ieri, 9 iulie, iar la actiune, pe langa prefect, au mai fost sefi de deconcentrate, seful IPJ Neamt, seful Politiei Rutiere, seful ISU Neamt si altii. Deocamdata n-am putut afla numele oficialului din Guvernul Romaniei, insa potrivit unor surse, are rang de secretar de stat. Au fost vizitate locurile in care s-au produs inundatii, dar si drumul national dintre Petru Voda si Pipirig care se surpa din nou, dupa ultimele reparatii. Trebuie spus ca drumul respectiv este reparat continuu de peste 20 de ani, insa mai mult de 2 ani nu a tinut nicio reparatie.

Presa nu a fost informata nici despre aceasta vizita, totul fiind tinut la secret. Daca la vizita ministrului Apelor si Padurilor au fost invitate o televiziune locala controlata de Arsene si un site obedient PSD, de data aceasta, nu a mai fost invitat niciun jurnalist. Ce or fi vand de ascuns autoritatile judetene si de ce tin ascunse de ochii opiniei publice astfel de actiuni, putem doar sa banuim. In afara de asta, este impotriva oricaror uzante ca la vizita unei prsoane cu o functie atat de importanta, sa nu se dea nici macar un comunicat de presa, mai ales ca problema alunecarilor de teren de pe Valea Muntelui este una cat se poate de grava si oamenii ar trebui sa stie ce constata si ce masuri iau autoritatile.

Nici pe pagina de facebook a prefecturesei si nici a Prefecturii, nu a fost suflat măcar un singur cuvant despre vizita oficialului din Guvernul Romaniei.

Culmea tupeului, pe pagina prefecturii a fost postata ieri o declaratie a prefecturesei care spune ca a participat la deschiderea Olimpiadei de Argumentare, Dezbatere şi Gândire Critică “Tinerii dezbat”: ”Avem nevoie de astfel de tineri pentru a dezvolta România în continuare. Avem nevoie de entuziasmul de care au dat astăzi dovadă prin aplauze, prin prezenţa lor aici, prin dorinţa de a se dezvolta, de a fi creativi şi de a aduce înapoi, ceea ce s-a pierdut de mult, ierarhia valorilor”, spune Daniela Soroceanu. Dupa ce confisti o institutie, sa te erijezi in model si sa mai vorbesti despre ierarhia valorilor, e cam de oaie.

P.S. Si daca tot pomenim si in acest articol numele prefecturesei Soroceanu, profitam din nou si îi cerem sa explice public cum de-și permite sa foloseasca masina si soferul Prefecturii in interes personal.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Nesimtitii astia, de la centru si de pe plan local, fac totul pe banii nostri. Sunt platiti sa gaseasca solutii pt problemele comunitatilor, se deplaseaza pe teren cu autoturisme si carburant din banii nostri, planifica lucrari pe banii nostri. Niste nemernici, niste gunoaie care se cred Dumnezei. Noi nu avem dreptul sa stim cum ne cheltuiti banii? Blestemati sa fiti pentru toate hotiile, nesimtirea si raul pe care le faceti pe banii nostri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.