Dragoş Chitic: “Am apreciat, încurajat şi premiat performanţa în toate domeniile de activitate”

Comunicat de presa, Primaria Piatra Neamt: Și anul acesta, chiar dacă a fost unul cu totul special din cauza pandemiei, Primăria Piatra-Neamț a premiat cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie, olimpicii și performerii comunității noastre din diverse domenii de activitate. Am ținut cont de faptul că persoanele vârstnice reprezintă o categorie vulnerabilă în fața coronavirusului și, pentru că vrem să îi protejăm, nu am organizat un eveniment cu public, ci am ales varianta virării premiului în bani prin bancă și felicitarea prin telefon. Cele câteva familii sau elevi premiati care nu au un card bancar au fost  programate pe rând la primărie pentru a-și ridica premiul și a fi felicitate.

„În mandatul în care am condus Primăria Piatra-Neamţ am făcut o tradiţie din a premia performerii pietreni. Fie că a fost vorba despre olimpici, despre elevii care au obţinut notă maximă la examenele naţionale, ori despre personalităţi din lumea sportului sau din a culturii, toţi cei care au dovedit că pot face performanţă au fost premiaţi de municipalitatea pietreană. Performerii orașului nostru trebuie premiați pentru rezultatele obținute și încurajați să continue să obțină performanță. Sunt oameni cu care ne mândrim și care prin rezultatele obținute fac cinste orașului nostru și îl promovează. A fost o plăcere deosebită  de  fiecare dată să-i premiem pe seniorii noştri, pe cei care ne-au crescut, educat, ne-au făcut oameni. Mă refer la premierea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de la căsătorie. Îmi doresc ca această tradiţie să fie păstrată. Conducătorii orașului, oamenii politici, indiferent cine sunt ei, vin şi trec, iar funcţiile pe care le ocupă la un moment dat sunt trecătoare, însă perfomanţele acestor pietreni vor rămâne mereu în cartea de aur a oraşului. Munca depusă de ei pentru a obţine aceste rezultate trebuie să fie mereu recunoscută şi apreciată”, a declarat Dragoş Chitic, primarul municipiului Piatra-Neamţ.

Anul acesta au fost premiate 120 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsnicie cu câte 500 de lei fiecare. De asemenea, au fost premiați 38 de elevi care au obținut rezultate foarte bune la concursurile școlare naționale și internaționale sau examenele de capacitate și bacalaureat, împreună cu profesorii lor îndrumători, valoarea totală a premiilor fiind de 19.300 lei.

I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.