Declarații halucinante la conferința de alegeri a președintelui PSD Neamț, care îl va înlocui în fruntea partidului pe infractorul fugar Ionel Arsene, condamnat la 6 ani și 8 luni de pușcărie pentru fapte de corupție. Liderii PSD de la centru s-au întrecut în laude la adresa baronului PSD de Neamț, fugit în Italia. ”N-am comentat niciodată, nicio decizie a unui magistrat și nici n-am s-o fac, atâta timp cât am să fac politică și am să fiu persoană publică. În schimb, eu vreau să-i mulțumesc lui Ionel Arsene pentru ceea ce a făcut pentru nemțeni și pentru județul Neamț”, a spus Marcel Ciolacu, președintele PSD și viitorul prim ministru al României, declarația stârnind un val de urale și aplauze din partea delegațiilor PSD din județ.

Cuvinte de laudă pentru Arsene, a avut și Paul Stănescu, secretar general al PSD, supranumit și baronul PSD de Olt. Acesta și-a exprimat și convingerea că PSD va conduce România după anul electoral 2024. ”Eu vă rog ca virgulă coleg (sic!) al dumneavoastră și mai în vârstă, să aveți în atenție primele alegeri care vin (…) o să ne întâlnim, o să discutăm, o să facem strategii, dar, repet, și spun… la Neamț sunt convins că vom avea rezultate foarte bune și mă uit în ochii dumneavoastră pentru că pe unii vă știu, pe unii mai puțin… sunteți foarte hotărâți ca să dați o lecție, să spuneți: Arsene a fost foarte bun, dar noua echipă care va veni, va fi și mai bună. Așa să ne ajute Dumnezeu, să avem un scor bun, să conducem România”, a spus baronul PSD de Olt, Paul Stănescu.

Ședința de alegeri a avut loc la Consiliul Județean Neamț, unde Marcel Ciolacu a fost primit cu pâine și sare la intrare în instituție.

Alegerile s-au incheiat în jurul orei 18, iar delegații PSD din județ l-au ales președinte PSD Neamț pe Daniel Harpa. Primvicepreședinți au fost aleși deputatul Ciprian Șerban și prefectul Adrian Niță.

Ionut CORFU

1 COMENTARIU

  1. CIOLACULE du-te în ITALIA și mulțumește personal…..
    Și poate rămâi acolo să-i ții de urât….
    Și când veniți înapoi, să veniți amândoi ținându-vă de mână…….
    BLEEEEEEEHHHH…….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.