Ionel Arsene, presedintele Consiliului Judetean Neamt invita pe toti oamenii de afaceri din Neamt sa faca part dintr-un consiliu consultativ creat la nivelul institutiei, in vederea gasirii de noi cai pentru sprijinirea mediului de faceri, implicit pentru dezvoltarea economica a judetului Neamt:

Dragi nemteni,

 La noi acasa avem oameni dornici sa transforme judetul si localitatile sale in centre de dezvoltare si de prosperitate. Stiu acest lucru, deoarece i-am intalnit in deplasarile mele in teritoriu. Insa, acestor oameni trebuie sa li se ofere posibilitatea de a-si prezenta proiectele si viziunea in privinta dezvoltarii economice a judetului in care traim. Neamtul este caminul nostru, indiferent ca suntem politicieni, oameni de afaceri, este casa parinteasca si locul cel mai drag sufletului nostru, iar pentru casa noastra trebuie sa punem umarul pentru a-i asigura prosperitatea. Pentru dezvoltarea economica a judetului Neamt este necesar, in primul rand, un parteneriat solid intre mediul de afaceri si Consiliul Judetean. In acest sens, propun oamenilor de afaceri din Neamt, dar nu numai lor, ci tuturor acelora care fac parte din zona de business, sa participe in cadrul consiliului consultativ de la nivelul Consiliului Judetean Neamt, dedicat domeniului afacerilor si economiei. Avem nevoie de modele de urmat, de idei din partea celor care au reusit in mediul de afaceri, care cunosc realitatile economice ale judetului nostru, de oameni care exceleaza prin calitatile lor profesionale si care sunt dispusi sa le puna in slujba comunitatii.

Oamenii de afaceri interesati sa faca parte din acest consiliu pot depune la registratura Consiliului Judetean Neamt sau pot trimite la adresa de e-mail comunicare@cjneamt.ro scrisorile de intentie, insotite de CV.

Ionel Arsene, Presedinte Consiliul Judetean Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.