Eugen Tomac, presedintele executiv al PMP si omul care a aranjat majoritatea PNL-PMP in CL Piatra- Neamt, este pus la zid chiar in propriul partid, dupa dezertarile parlamentarilor din partidul lui Basescu.

Radu Cristescu, vicepresedintele PMP s-a lansat intr-un atac dur la adresa lui Tomac, punand plecarea parlamentarilor la PSD, pe seama acestuia: ”…au plecat din cauza unui singur om: se numește Eugen Tomac, care, încet-încet, dar sigur, nenorocește partidul. Un venetic ucrainean. Omul și-a fidelizat câteva filiale. Și-a pus în funcții oameni loiali pentru a putea menține majoritate de voturi în comitetul executiv național. Am vorbit cu oamenii care au plecat din PMP și numitorul comun este Eugen Tomac”, a declarat Cristescu pentru dcnews.

Loading...

Eugen Tomac este cel care in 2017 a tras sforile pentru a se crea majoritatea PNL-PMP in Consiliul Local Piatra- Neamt. In luna iunie a anului trecut, Tomac a petrecut cel putin 3 zile in Piatra- Neamt, timp in care a purtat negocieri intense cu PNL in numele PMP pentru a se crea actuala majoritate in detrimentul PSD-ALDE care au trecut in opozitie dupa ce Tomac s-a inteles cu PNL-istii. La vremea respectiva se vorbea ca Tomac a plecat din Perla Moldovei extrem de satisfacut. Politic, desigur. (Vezi stirea AICI!)

Dupa cateva luni, sub atenta supraveghere a aceluiasi Tomac, viceprimarul Gavrilescu era ales democratic, altfel cum, presedintele PMP Neamt. Daca scandalul din PMP va escalada iar Tomac va fi gasit responsabil de destabilizarea partidului, afirmatia lui Radu Cristescu. ”Omul și-a fidelizat câteva filiale. Și-a pus în funcții oameni loiali”, s-ar putea sa aiba efect si in teritoriu, adica si la Neamt, unde organizatia judeteana nu se va simti deloc bine.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Cred ca asta este agent KGB!! Mare politruc un rachet din patria armamentului si a tigarilor netimbrate!! PMP cu siguranta in Neamt la viitoarele alegeri ar putea atinge targhetul de 2 procente!! De fapt presedintele PMP Neamt face si executa orbeste ordinele primarului inculpat chitic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.