Un barbat din Podoleni si-a dat cu stangul in dreptul vineri, cand a fost oprit de politistii de la rutiera. El era foarte agitat cand politistii au vrut sa-i perchezitioneze masina, pentru ca ascundea in torpedou un pistol de tip airsoft, pentru care nu trebuia autorizatie speciala. De fapt, barbatul era intr-o situatie mult mai grava, pentru ca nu avea permis de conducere, informeaza IPJ Neamt:

În ziua de 30.06.2017, polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Săvineşti au oprit, pentru verificări, un autoturism care circula pe DJ 157J în localitatea Podoleni. Conducătorului auto i-au fost solicitate documentele sale şi ale autovehiculului pentru control, însă acesta a refuzat să le prezinte.

Polițiștii i-au adus la cunoștință că au dreptul să verifice autoturismul, moment în care șoferul a devenit agitat, încercând să ascundă în torpedo un obiect ce părea a fi pistol motiv pentru care s-a procedat la imobilizarea prin încătuşare a persoanei, iar din torpedoul mașinii a fost ridicat un pistol. Conducătorul auto a fost identificat, în persoana unui bărbat de 31 de ani din Podoleni, iar în urma primelor verificări s-a stabilit că pistolul deținut de acesta este unul tip airsoft, nesupus autorizării.

Totodată, polițiștii au constatat că bărbatul avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei drept de a conduce a fost suspendat.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.