Orasul Roman nu mai are apa de 6 zile, iar Apaserv are vesti proaste pentru inca un oras si 4 comune, in care se poate ajunge la oprirea totala a apei incepand de astazi, pentru cel putin o saptamana. Daca pentru oprirea apei la Roman, Apaserv inca nu a gasit explicatii solide, pentru Targu Neamt si cele 4 comune, compania se justifica invocand seceta si consumul mare de apa din aceasta perioada.

Anunt Apaserv:

ApaServ anunţă utilizatorii săi că, din cauza avariilor pe reţeaua de aducţiune Preuteşti- Târgu Neamţ şi a consumului mare de apă din această perioadă, în oraşul Târgu Neamţ şi comunele Bălţăteşti, Agapia, Vânători Neamţ, Răuceşti, se va furniza apă cu presiune redusă putându-se ajunge la oprire totală, în perioada 30.09.2019, ora 12:00 până pe 07.10.2019, ora 12:00.

Facem apel către toţi utilizatorii să folosească în mod rational apa potabilă din reţeaua publică, respectiv să nu folosească apa potabilă pentru irigaţii, pentru a se putea asigura furnizarea serviciului în condiţii normale tuturor clienţilor.

Vă mulţumim pentru înţelegere!

Pentru informaţii suplimentare, beneficiarii nostri pot suna la Dispeceratul ApaServ care funcţionează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340, sau pot accesa site-ul companiei http://www.apaserv.eu.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.