Actualizare stire: Vezi AICI- Peste 12.000 de nemțeni merg la Iași

Stirea initiala: S-a dat ordin de mobilizare in PSD Neamt, pentru mitingul de pe 9 mai de la Iasi. Social democratii nemteni trebuie sa duca la Iasi cel putin 12.000 de oameni, sustin surse din partid.

Misiunea nu este deloc usoara si a cam creat panica printre cei carora le-a cazut in sarcina mobilizarea oamenilor. De exemplu, de pe fostul colegiu 3 (Roznov si comunele invecinate) deputatul Ciprian Serban (alias Suculeț) si viceprimarul de la Roznov, Constantin Hodor trebuie sa umple peste 10 autocare cu oameni si evident, sa suporte si cheltuielile. Cum ambii au ajuns in functii din inertia listelor de la acea vreme (2016) sunt pusi la grea incercare acum, stiind ca nu pot mobiliza impreuna mai mult de câțiva zeci de oameni. Pentru viceprimarul Hodor este o provocare in plus, pentru ca el trebuie sa confirme acum ca a meritat sa fie pus presedinte interimar PSD Roznov dupa plecarea Madalinei Ciubotaru din functie si din partid.

Primăria Iaşi a autorizat vineri, 3 mai, mitingul solicitat de PSD Iaşi pentru data de 9 mai. Evenimentul public ar urma să aibă loc în Piaţa Unirii din oraş, liderii PSD estimând că la adunare vor participa cel puţin 40.000 de simpatizanţi social-democraţi.

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

  1. Ați uitat să puneți și la acest articol Nota cu cei ce aud sau dețin dovezi de forțare sau mituire de participare la acest miting.
    ADMIN: Corect. Atunci ramane valabil acest comentariu in sensul mentionat

  2. “nu pot mobiliza impreuna mai mult de câțiva zeci de oameni”…As dori sa stiu cum pot lua legatura cu domnul Serban.Pot sa aduc CATEVA ZECI de oi, dar sa ni se asigure loc de actiune in fata Teatrului National, pe spatiul verde.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.