Polițiștii Secţiei de Poliţie Săbăoani au încarcerat un bărbat de 51 de ani, din Cordun. Acesta poseda mandat de arestare preventivă, emis de Judecătoria Roman, sub aspectul comiterii infracțiunii de nerespectarea hotărârii judecătorești.

Pe 31 martie a.c., polițiștii au încarcerat bărbatul pentru 20 de zile în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Neamţ, asupra acestuia cercetările fiind în curs de derulare.

În fapt, la data de 26 martie a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Săbăoani, sub aspectul comiterii a patru infracțiuni de nerespectare a hotărârii judecătoreşti (încalcarea ordinului de protecție emis de instanță) iar ulterior, acesta a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

În ziua de 28 martie a.c., polițiștii s-au sesizat cu privire la faptul că bărbatul ar fi pătruns iarăși în locuința concubinei sale, o femeie de 55 de ani, din Cordun, încălcând astfel prevederile ordinului de protecție emis de Judecătoria Roman, prin care avea obligația de a păstra o distanță de minim 200 de metri față de locuința acesteia.

(sursa: IPJ Neamt)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.