Cel mai reușit Târg de Crăciun din Neamț (,,Târgul bucuriilor de Crăciun”), este la Borca și nu a fost organizat din bani publici, ci din bani privați. Cea care a reușit să aducă bucurie în sufletele a mii de oameni pe parcursul întregii luni decembrie, este Gina Tudosă, femeia de afaceri din spatele cunoscutei firme de lichidări de stocuri, ”Chilipirul Zilei”.

George Lazăr, președintele PNL Neamț, pare a fi cel mai încântat de ceea ce a văzut la Borca, după ce a vizitat duminică Târgul de Crăciun al Ginei Tudosă. ”Într-un colț liniștit al munților Neamțului, loc binecuvântat unde oamenii își păstrează tradițiile și autenticitatea, se desfășoară ,,Târgul bucuriilor de Crăciun” din Borca.

 Cu inima plină de bucurie și emoție am fost cu familia la Târgul de Crăciun, răspunzând invitației , doamnei Gina Tudosă -organizatoarea evenimentului.

Am avut alături si oameni minunați ai locului, oameni dragi ca Dan Coroamă, primarul comunei Ceahlău, Ana Bustihan, primarul comunei Grintieș, Bogdan Tifui, primarul comunei Farcasa, prietenul meu de la Poiana Teiului, Vasile Scripcaru, Adrian Ciobanu, subprefectul județului Neamț.

 Magia sărbătorilor de iarnă ne amintește că a dărui din inimă este unul dintre cele mai frumoase gesturi pe care le putem face pentru cei din jurul nostru. Gina Tudosă, cu generozitatea ei și din resurse personale, a transformat acest eveniment într-o adevărată bucurie pentru întreaga comunitate și pentru cei care îl vizitează. Fiecare copil ce pășește în lumea magică a târgului va primi un cadou din partea Moșului.

Atmosfera de la ,,Târgul bucuriilor de Crăciun” este specială, unică, de basm. Te întoarce în timp, la tradițiile de sărbători și la bucuria de a petrece timp cu cei dragi sufletului, cu familia, cu oameni buni. Copiii s-au bucurat de un concert dedicat lor susținut de Gașca Zurli. De asemenea, Iuliana Beregoi a bucurat inimile cu un concert special.

 În prag de sărbători, să ne amintim să fim mai buni, mai darnici și mai atenți la cei din jurul nostru. Felicitări doamnei Gina Tudosa pentru implicarea în organizarea ,,Târgului bucuriilor de Crăciun” la Borca. Magia sărbătorilor este în oameni, în cei buni la suflet, în cei care păstrează tradițiile și le duc mai departe. Locuitorii de pe valea muntelui o au în mijlocul lor pe Gina Tudosă, o doamnă cu inimă mare, implicată, dedicată, gata să ajute și să contribuie la dezvoltarea comunei”, transmite George Lazăr.

I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.