Edilii pietreni au pus la punct un plan amplu pentru a se asigura ca cetatenii municipiului Piatra Neamt isi vor petrece sarbatorile in liniste si pace. Zeci de politisti de la Politia Locala Piatra Neamt, de la Politia municipala si zeci de jandarmi se vor asigura ca in municipiul resedinta de judet nu vor avea loc incidente neplacute in perioada sarbatorilor de iarna. Inca de joi dimineata s-a stabilit care vor fi locurile unde patrule mixte vor fi prezente 24 de ore din 24. Sunt vizate in principal zonele aglomerate dar si cartierele marginase pentru ca in general in astfel de arii au loc altercatii, furturi sau talharii.

Aurelia Simionica – Viceprimar Piatra Neamt

”Ne-am organizat si pentru noaptea de Revelion, pentru ca ne asteptam la o participare numeroasa din partea publicului, avand in vedere experienta Revelionului de anul trecut. Suntem concentrati pe zona de Centru a orasului Piatra Neamt, pentru ca acolo este nevoie de o supraveghere suplimentara, mai ales in Parcul Tineretului. Acolo trebuie asigurat un perimetru special din cauza faptului ca acolo se va organiza traditionalul foc de artificii de la miezul noptii dintre 31 decembrie si 1 ianuarie. Efectele pirotehnice vor fi manipulate de catre specialisti, din perimetrul fantanii arteziene”

Politia Locala va sta cu ochii pe infractori si va lucra la foc continuu. In aceasta perioada nimeni nu va pleca in concediu, iar lucratorii acestei institutii vor avea un program special.

Eugen Pancu – Director Politia Locala piatra Neamt

”De comun acord cu colegii de la Polita Nationala si de la Jandarmerie, am stabilit ca vom actiona in echipe mixte, nu numai in zonele comerciale sau in cele centrale dar si in toate cartierele municipiului Piatra Neamt. Se va lucra continuu pentru asigurarea ordinii si linistii publice. In plus, impreuna cu cadrele de la Serviciul Politiei Rutiere Piatra Neamt, vom supraveghea traficul din oras, tot in echipe mixte, pentru ca stiti ca de obicei, in aceasta perioada a anului, traficul este destul de aglomerat. Pe langa patrulele dotate cu mijloace de transport, vor exista si echipaje ale Politiei Locale care vor patrula, pe jos, in toate cartierele municipiului Piatra Neamt. O atentie deosebita o avem pentru manifestarie din noaptea de Revelion, pentru a ne asigura ca nu vor avea loc evenimente deosebite”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.