Declaratie politica in Parlamentul Romaniei, a deputatului PSD de Neamt, Viorel Stan:

Distinse domnule președinte, Stimate doamne și stimați domni deputați,

Cu îngăduința dumneavoastră astăzi vă voi prezenta declarația politică intitulată:

Povestea începutului de an școlar

Dupa o binemeritată vacanță, a început un nou an școlar. Pentru toti, septembrie, reprezintă simbolic vorbind, sinonimul pentru educație.

A început o poveste în care eroii principali sunt cei mici, dar cu toate acestea sunt cei mai importanți. Fără ei, fără copii, n-am putea face multe lucruri. N-am putea fi atât de fericiți, de împliniți, n-am avea motive să mergem până la capăt și nici de la cine învăța. Pentru că, credeți-mă, sunt atât de multe lucruri de învățat de la copii.

A sunat din nou clopoțelul și a adus o mulțime de emoții, atât pentru cei mici, cât și pentru părinții lor. Iar pe lângă emoții va aduce multe provocări. Provocări cărora cei mici vor trebui să le facă față și să demonstreze că sunt cei mai buni. Să demonstreze că educația din România chiar se face așa cum trebuie și că elevii români sunt capabili să facă performanță și să concureze chiar cu cei din alte state.

Doar cei puternici, prin voință, putere de concentrare, răbdare și perseverență, vor fi învingători.

Toturor, elevi, părinți, bunici, colegi, parteneri ai comunității, vă doresc un drum ușor, pe care să-l parcurgem împreuna cu dăruire, cu speranțe, cu satisfacții.

Succes tuturor!

Deputat PSD Neamț

Prof. Stan Viorel

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.