(P) PNL Neamt: PNL versus PSD, Cozmanciuc versus Arsene, o luptă de care depinde modernizarea Neamțului

Scena politică din județul Neamț a fost mereu una spumoasă, cu răsturnări de situație de ultim moment. Practic, nu am avut timp să ne plictisim, dacă e să spunem așa. Dacă politica nemțeană ar fi un reality show, cu siguranță ne-am fi distrat copios. Însă, realitatea ne-a arătat de nenumărate ori că politica – așa cum au înțeles-o unii sau alții – a adus deservicii majore nemțenilor și o stagnare evidentă a județului.

Poate că alegerile locale din data de 27 septembrie nu pot părea a fi astăzi că sunt o miză importantă pentru mulți dintre cetățeni, ci doar pentru politicienii locali. Dar nu este deloc așa. Nu putem să ne culcăm liniștiți cu capul pe pernă, spunându-ne că pe noi “nu ne interesează politica” sau cine va fi primar sau președinte de Consiliu Județean în următorii 4 ani. Din păcate pentru cei care gândesc așa, politica chiar ne afectează în mod direct viața de zi cu zi. Nu ne pasă de politică, dar de bunăstarea familiei ne pasă? Oare, ne pasă dacă lăsăm soarta județului pe mâna unui om care poate duce economia județului spre sărăcie și mai accentuată sau pe mâna celui care va începe să construiască bunăstarea? Nu ne pasă de prezentul nostru, dar de viitorul copiilor noștri ne pasă? Să ne punem aceste întrebări înainte de a ne decide dacă ne pasă sau nu de politică și de alegeri.

Din păcate, județul Neamț se află în acest moment condus de unul dintre cei mai nocivi baroni PSD din garnitura instalată de Liviu Dragnea pe unde rezultatul alegerilor locale i-a permis. Un om care și-a văzut doar de propriile calcule, de propriul buzunar, de propria-i imagine și de propriile-i afaceri, nicidecum de modernizarea județului, de dezvoltarea economică ori de creșterea nivelului de trai al omului de rând. Se tot laudă cu “fapte”. Care sunt de fapt aceste “fapte”, pe care le consideră punctul său forte? Asfaltări? Astea nu sunt motive de laudă. Asta trebuie să reprezinte NORMALITATEA! Câteva segmente de drum asfaltate pe fugă, înainte de alegeri, ar trebui să fie rușinea unui șef de județ, nu mândria lui. Dacă ne-am obișnuit cu nimic, ni se oferă puțin și ne declarăm mulțumiți. Într-o țară civilizată, politicienii care livrează puțin sunt schimbați din funcție, nu realeși. Trebuie să depășim acest nivel, să avem o viziune strategică și unitară, să simțim la buzunar că trăim într-o țară europeană, nu să ne bucurăm la câțiva metri de asfalt. Nu să aplaudăm, zicând resemnați “a furat, dar a și făcut”. Nu să așteptăm să vină anul electoral ca să “vedem și noi ceva”, deoarece în restul mandatului a uitat de noi. Nu să ne vindem votul pentru o pungă plină cu nimicuri sau o poză frumoasă făcută la o tăiere de panglică. Trebuie să le cerem rezultate, deoarece i-am pus acolo pentru a ne administra banii și ne dezvolta comunitatea. Lor trebuie să le fie teamă de votul nostru, nu nouă trebuie să ne fie teamă de a nu îi deranja atunci când gestionează defectuos banul public sau, la modul cel mai grosier: când fură din bugetul la care contribuim, prin contracte dubioase date unor firme de casă.

PNL versus PSD, Cozmanciuc versus Arsene, o luptă de care depinde modernizarea Neamțului. Nu un simplu calcul politic.

”Nu este vorba despre vreun orgoliu personal de al meu. Pentru mine, intrarea în această competiție electorală reprezintă dorința sinceră de a schimba modul dezastruos în care a fost condus județul Neamț, de către unul dintre baronii PSD din clica lui Liviu Dragnea. E foarte important să câștigăm alegerile, deoarece de rezultatul acestora depinde viitorul județului Neamț. Dacă voi câștiga alături de întreaga echipă liberală din Neamț, județul va urma drumul modernizării și dezvoltării. Acest lucru va aduce locuri de muncă, un trai mai bun, o economie puternică, un sistem de sănătate performant, un sistem de educație axat pe cerințele de astăzi și o infrastructură demnă de o țară europeană. Dacă va câștiga PSD, știm deja ce urmează: încă patru ani de sărăcire și mai mare a nemțenilor, continuarea plecării celor dragi la muncă în străinătate, încremenirea în aceeași infrastructură precară de transport, zero educație, zero sănătate, dar foarte multe scandaluri, multă risipă a resurselor județului și multe întrebări despre unde s-au dus banii”, a declarat Mugur Cozmanciuc candidatul PNL la președinția CJ Neamț.

Rezultatele ultimelor runde de alegeri ne arată că România și nemțenii își doresc o schimbare.

”Sunt conștient că, în această perioadă, vom avea de dus bătălii electorale grele, căci de această dată ne confruntăm cu o armată de reprezentanți politici nărăviți în rele, de oameni care s-au înșurubat în funcții administrative din care nu mai vor să plece, din care au transformat Neamțul într-o adevărată feudă, în care unii doar se îmbogățesc pe spinarea altora care doar sărăcesc. Eu îmi doresc să câștig încrederea nemțenilor. Hai să arătăm că se poate și la noi altfel, că vrem să fim dați ca model de administrație liberală performantă. Partidul Național Liberal este partidul modernizării, partidul dezvoltării, partidul investițiilor făcute cu cap, partidul scoaterii din sărăcie și a construirii bunăstării. În Moldova, dar în mod special, pentru prima dată avem șansa de a elibera fiefuri pesediste de mafia care le-a ținut atâta amar de vreme în subzistență și minciună și de a le pune pe drumul modernizării și dezvoltării. Haideți alături de mine și de echipa PNL să facem și asta”, a mai declarat Mugur Cozmanciuc.

(P)Articol comandat de PNL Neamț

 

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Interesant articolul comandat de catre #placuta suedeza PNL filiala Neamt prin liderul muguras cozmanciuce dar se trec cu vederea urmatoarele lucruri foarte foarte importante: Arsene nu este vinovat de declinul economic al judetului Neamt, deoarece in anii ’90 nu se avea nici un fel de butoane in mana; natafletii din actuala dreapta uita cadezastrul national si implicit local a fost declansat de catŕe petre roman care dupa ce a fost schimbat de catre bolsevicul de iliescu si-a facut partid de dreapta p.d. ulterior pdl sau naiba sa-i mai pieptene; dezastrul a fost continuat si amplificat din anul 1996 de dreapta cdr-ista cand au fost distruse o buna parte a capacitatilor economice ale tarii inclusiv ale judetului Neamt peste 38%; in tot acest timp arsene nu a avut absolut nici un fel de treaba; o periiada scurta in perioada 2000-2004 lucrurile s-au mai estompat dar buba neagra bombonel a privatizat petrolul si siderugia; dupa 2004 anul fatal a intrarii in joc a lui petrov traian basescu dezastrul a luat din nou proportii dar arsene nu a avut nici un fel de treaba dar este mai usor sa injuram ca dobitocii decat sa punem mintea la contributie pentru a intelege realitatea; dupa anul 2016 cand arsene ajunge presedinte al cj neamt incepe in sfarsit un program real de reparatie si refacere a drumurilor in judet, normalitate instituita DOAR de arsene si nu de altcineva; daca ne oprim doar la drumul Bicaz- Poiana Teiului drum pe care firmele lui Tarata – Dumnezeu sa-l odihneasca a carat peste 3 milioane metri cubi de lemn pe el plus alte 2-3 milioane carate de alte firme, lemn care nu a adus nici un avntaj judetului sau lui arsene; drumul era atat de distru ca reprezenta un pericol public permanent si numai o minune a facut sa nu moara mai multi oameni pe el; arsene s-a zbatut si a inceput lucrarile indiferent cat de mult l-au injurat toti nemernicii nevolnicii si neavenitii care spuneau chipurile ca acest drum nu era o urgenta; se urla ca arsene ar fi furat dar fara a prezenta mai intai probele dupa care sa se apuce acuzatorii publici ai anilor ’50 de urlat dar cu toate acestea drumul s-a facut si este numai meritul lui ARSENE; #placuta suedeza PNL filiala Neamt bate campii cum ne-au obisnuit injurand la unison doar pe cel care da rezultate murdara paine mai mancati mai trepadusilor autointitulati de dreapta…..dar aveti rabdare lumea a inceput deja sa se lamureasca cu voi….

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.