Poliţiştii au reţinut o persoană care se afla sub control judiciar, sub aspectul comiterii infracţiunilor de distrugere şi tulburarea ordinii şi liniștii publice.

La data de 11 decembrie a.c., în urma unei sesizări primite, în jurul orelor 13.00 poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ au intervenit la un scandal produs într-un local de pe strada Progresului.

Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că un bărbat de 37 de ani, din Piatra Neamţ, persoană aflată sub control judiciar, ar fi provocat scandal în incinta localului, unde ar fi distrus un aparat electronic de jocuri de noroc, în acest caz fiind demarată o anchetă sub aspectul comiterii infracţiunilor de distrugere şi tulburarea ordinii şi liniștii publice.

La aceeaşi dată, în jurul orelor 18:00, bărbatul a revenit în localul respectiv, unde ar mai fi distrus alte trei aparate electronice şi ușa în incinta localului, după care a plecat. Poliţiştii l-au  depistat pe bărbat în timp ce se deplasa pe bulevardul Dacia, iar în urma audierii, faţă de acesta a fost emisă o ordonanţă de reținere pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunilor de distrugere şi tulburarea ordinii şi liniștii publice.

Poliţiştii l-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă a I.P.J. Neamţ, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ cu propunere de arestare preventivă.

(sursa: IPJ Neamt)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.