Seismic Center – Predictie si alerta cutremur, este o pagina de facebook care a intrat in atentia opiniei publice dupa ce a prevazut cu destul de multa precizie, producerea unor cutremure in Romania, dar si in lume. Cele mai mari controverse au fost starnite cand administratorii paginii au prevazut un cutremur produs pe 28 octombrie 2018. Atunci, autoritatile au adus critici dure celor care se afla in spatele acestei pagini (Mai multe detalii, AICI).
Predictiile au continuat insa si multe dintre ele s-au adeverit. Ultima postare de acest fel a fost facuta pe 25 februarie, cand administratorii paginii a lasat sa se inteleaga ca in luna noiembrie 2021, Romania ar putea fi lovita de un cutremur de mare intensitate. ”Legislația din Romania nu permite publicarea de conținut ce poate genera panica și din păcate sunt persoane care se panicheaza când aud și de un cutremur de 5,6 grade care reprezintă activitate normala și nu reprezintă pericol major, nefiind informati corespunzător, dar sa afirmam ca urmează un cutremur de 6.5-7 grade in Romania ar genera panica pentru unii și am încalca legea, deoarece așa aplica legea.
Ce va putem comunica este doar faptul ca 23 Noiembrie 2021 poate fi o zi nefasta pentru toți. Unii specialiști oficiali afirma totusi ca un cutremur major se poate produce in orice moment așa ca pregătiți-va, fiți pregătiți deoarece sunteți pe cont propriu. Următorul cutremur major din Romania din păcate va surprinde populația total nepregătită și neinformata despre aceste fenomene naturale denumite cutremure, ca sa nu mai vorbim de lucrări la locuințe și infrastructura. Probabil tot noi vom suporta costurile, iar lumea va fi și mai suparata și mai nervoasa”, anunta administratorii paginii mentionate.
I.C.
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.