A fost panică într-un bloc de pe Aleea Caișilor (lângă Tribunalul Neamț) din Piatra Neamț, după ce la fața locului au ajuns importante forțe ISU și forțe de ordine.

ISU Neamț a anunțat că într-unul dintre apartamentele din bloc, s-ar fi produs o explozie, care nu a fost urmată de incendiu. Locatarii din bloc susțin contrariul, și spun că nu a fost nicio explozie, ci doar s-a vorbit despre riscul unei explozii în urma unei defecțiuni la o centrală termică și de aici a pornit panica. În orice caz, că o fi fost sau nu o explozie, cert este că la ora redactării știrii, la fața locului era așteptată o echipă de la ISC (Inspectoratul de Stat în Construcții).

Explozie neurmată de incendiu la o centrală termică în interiorul unui apartament situat la al doilea etaj într-un bloc de locuințe de pe strada Aleea Caișilor din municipiul Piatra-Neamț. Nu sunt victime. La locul evenimentului se află forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Piatra-Neamț. A fost înștiințat Inspectoratul de Stat în Construcții și Delgaz Grid”, a anunțat ISU Neamț.

I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.