Ceea ce se intampla la CJ Neamt si la Prefectura Neamt de peste o luna, aduce tot mai mult cu paranoia. De frica sa nu dea ochii cu presa locala independenta si nealiniata, conducerile celor doua institutii (cuplul comico fantezist Ionel Arsene si Daniela Soroceanu) tin din nou la secret vizita a doi ministri. Este vorba despre ministrul Energiei, Anton Anton si ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu.

Cele doua ministere au anuntat presa centrala (foto jos) inca de luni (6 august) despre vizita si programul celor doi ministri, numai Prefectura si CJ Neamt, tin totul ascuns.

Este pentru a cincea oara consecutiv in ultimele 5 saptamani, cand autoritatile judetene nu informeaza oficial presa si nici populatia despre vizite de ministri, fapt fara precedent in judetul Neamt.

Potrivit unor surse, Ionel Arsene este cel care a dat ordin sa se procedeze asa, crezand ca daca evita intrebarile presei incomode, reuseste sa ascunda anumite scandaluri in care este implicat, dar si proasta gestionare a problemelor judetului Neamt, care pare sa fi intrat in cea mai neagra perioada din istoria sa postdecembrista, de cand fraiele judetului au fost preluate de acelasi Arsene, actualmente inculpat in doua dosare, pentru trafic de influenta.

Atitudinea lui din ultimul an a starnit polemici si nemultimiri si printre membrii PSD Neamt care mai pot gandi singuri, acestia fiind de parere ca totul se intoarce impotriva partidului, strategia (daca se poate numi asa) lui Arsene fiind una cat se poate de paguboasa pe termen mediu si lung.

Evident, de la vizita celor doi ministri nu vor lipsi televiziunea lui Arsene (TL M) si un site trompeta de propaganda al PSD. Jurnalistii de la cele 2 entitati media nu-si vor deranja seful cu intrebari de niciun fel.

Later EDIT: In timpul redactarii stirii, pe adresa redactiei tvmneamt a sosit o invitatie la conferinta de presa sustinuta de cei doi ministri. Invitatia nu a venit de la vreuna dintre cele cele doua institutii, ci de la Hidroelectrica.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Poate că primii care nu trebuie să afle sunt oamenii de rând.
    Sau, nu-în așa, aceste vizite sunt inopinate, așa cum erau pe timpul altui conducător iubit.
    He-he!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.