Actualizare: Negocierile cu UDMR au fost abandonate, deci miselia care se punea la cale, nu va mai fi pusa in practica. Asta nu scuza insa pe parlamentarii PSD de Neamt, de lipsa de reactie in fata unui act echivalent cu subminarea statului roman.

Redactia tvmneamt.ro se opune cu vehementa concesiilor facute catre UDMR, care urmeaza sa fie legiferate de parlamentarii PSD, in cazul in care motiunea contra propriului guvern va trece cu ajutorul UDMR. S-a ajuns prea departe si nu putem asista pasivi la aceasta nebunie.

Liviu Dragnea, presedintele PSD a intrecut orice masura si consideram ca este incalificabil ca un singur om sa scoata o tara intreaga la mezat, folosindu-se de sute de parlamentari pentru a-si atinge scopuri personale si pentru a iesi dintr-o fundatura in care singur s-a bagat, indiferent pe cate servicii si cercuri oculte arunca vina.

Facem un apel la parlamentarii PSD din judetul Neamt, dar nu numai, sa-si aduca aminte ca au depus un juramant si ca se afla in Parlament pentru tara si nu pentru un partid sau un lider. OPRITI TRADAREA! NU NE VINDETI TARA! NU DATI FOC ROMANIEI!

     De asemenea, facem apel si la membrii PSD din Neamt sa dea dovada de demnitate si sa iasa de sub paralizia in care au fost bagati cu voie sau fara si sa-si contacteze liderii si parlamentarii si sa-i aduca cu picioarele pe pamant, daca nu vor sa suporte consecintele alaturi de liderii lor

     Daca se va merge pana la capat cu aceasta samavolnicie, tvmneamt.ro va sustine orice forma de protest impotriva PSD.

 

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. GUNOAIELE astea de oameni isi vad doar interesul si asculta toate ordinele GUNOIULUI PRINCIPAL dragnea !!!
    Merita sa infunde puscariile 100 de ani daca s-ar putea !!!

    RUSINE!!

    #pesedeu=WC

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.