În timp ce pietrenii se plâng că pe străzile din oraș e derdeluș, pârtia de schi din Piatra- Neamț e…cu ”Doamne ajuta!”, spune primarul Dragoș Chitic într-o postare pe contul lui de facebook. Deși în alți ani condițiile meteo erau cu mult mai nefavorabile, dar cu toate acestea, pârtia funcționa, iată că suntem deja în al patrulea an consecutiv în care administrația locală încă se căznește să redeschidă pârtia de schi dacă… ”Doamne ajuta!”

”Temperaturile se anunță în scadere şi vor fi favorabile în urmatoarea perioadă pentru producerea zăpezii artificiale. Profităm de schimbarea vremii şi începând din această seară pornim din nou tunurile de zăpadă pe pârtie. Deşi mare parte din zăpada produsă înainte de Crăciun s-a topit din cauza temperaturilor mai ridicate față de normalul perioadei, a rămas totuşi un strat suport de 5-7 cm de zăpadă care o să ajute în pregatirea pârtiei. Facem tot ce este omeneşte şi tehnic posibil să deschidem pârtia în această iarnă. Mai trebuie doar ajutorul vremii! Doamne ajută!”, spune primarul Dragos Chitic pe contul lui de facebook.

Să dea Domnul!, spunem și noi, că în alte locuri (sate și comune), lumea s-a plictisit deja de schiat, plus că acuș răsar ghioceii și nu e frumos să treci cu snowboard-ul peste ei. Apropo, daca tot nu merge cu pârtia, poate facem la Piatra Neamț niște straturi cu flori pentru 8 Martie. Hai cu Doamne ajută!

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.