Partidul lui Liviu Dragnea (APP- Alianta Pentru Patrie), si-a gasit omul care va coordona filiala Neamt. Acesta este Vlad Marcoci. Marcoci a oscilat in ultimii ani intre PNL si PSD, trecand si revenind de la un partid la altul de mai multe ori. In mai 2018, dupa ce s-a hotarat sa mai dea o tura pe la PSD, a fost uns consilier personal al lui Arsene, la CJ Neamt.

La scurt timp (pe vremea guvernarii PSD), Marcoci avea sa ajunga director general la Administratia Bazinala Siret (ABA Siret), de unde s-a ales cu un dosar penal, fiind trimis in judecata in februarie 2021, pentru trafic de influenta, dupa ce ar fi incercat sa obtina numirea în funcția de director general al Administrației Naționale „Apele Române” (A.N.A.R.) a unei persoane apropiate de un om de afaceri. Dosarul se judeca la înalta Curte de Casație și Justiție.

Pe site-ul APP este publicata lista persoanelor care vor coordona filiala Neamt, Marcoci fiind pe prima pozitie.

Dupa cum se poate vedea pe captura de ecran, pe celelalte doua pozitii, se regasesc Catalin Misaila si Roxana Grozavu.

Catalin Misaila a fost consilier local Piatra Neamt sub sigla ALDE, iar in 2020 si-a regasit vocatia politica sum umbrela unui partid minuscul, Partidul Ecologist Roman, din partea caruia a candidat la Camera Deputatilor, scorul obtinut fiind trecut la categoria ”si altele”.

Roxana Grozavu (fosta Mihaila) a fost colega de ALDE cu Misaila, insa in 2020 a trecut si ea in partidul cu verdeata, candidand la Senat si obtinand un scor demn de un candidat anonim.

Acum, ambii vor lupta alaturi ce Marcoci pentru binele cetății, din partidul lui Liviu Dragnea (al treilea partid prin care trec cei doi in mai putin de 2 ani), recent iesit din puscarie unde a ispasit o pedepsa pentru fapte de coruptie.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.