Motiv de mare bucurie pentru elevii Scolii din Patraveni, ieri, duminica, 22 aprilie. A fost dat in folosinta unul dintre cele mai moderne terenuri de sport din mediul rural din judetul Neamt, pe care cei prezenti la eveniment l-au supranumit ”MiniARENA din Pastraveni”.

Investitia a fost de aproximativ 250.000 de lei, terenul fiind construit de Atlassport din Targu Mures (www.atlassport.ro), firma fiind singura care s-a incumetat sa accepte conditiile impuse de primarul Anton Gorea, si anume de a construi un teren cat mai performant la un pret cat mai mic. Terenul de sport este unul multifunctional, pe el putandu-se juca fotbal, baschet, tenis, volei si alte sporturi, fiind dotat si cu instalatie nocturna.

La inaugurarea terenului, alaturi de primar, a taiat panglica tricolora vicepresedintele CJ Neamt, Ion Asaftei. Pentru buna desfasurare e evenimentului, a dat o mana de ajutor si cunoscuta firma de produse lactate din Pastraveni, Pascal Procom.

Vreau sa multumesc Consiliului Local si tuturor celor care m-au ajutat sa duc aceasta investitie la bun sfarsit. Este un eveniment mult asteptat de toata lumea, mai ales de elevi si  de profesori. Chiar era nevoie de un teren de sport modern si din cate stiu eu, este singurul de acest gen din mediul rural din judetul Neamt. Multumesc si constructorului, Atlassport dar si Pascal Procom care a fost intotdeauna alaturi de comunitate”, a declarat primarul Anton Gorea.

Participam astazi la inaugurarea unui ministadion as putea spune, care aduce un plus de bucurie si sanatate comunitatii din Pastraveni. Ma bucur ca exista asemenea realizari si felicit autoritatile pentru aceasta reusita si il asigur pe domnul primar ca va gasi in mine si in Consiliul Judetean, un permanent sprijiin. Felicitari!”, a completat si Ion Asaftei, vicepresedintele CJ Neamt.

Inaugurarea a fost marcata prin prima competitie desfasurata pe noua miniarena. Lovitura de incepere au dat-o primarul Anton Gorea si Ion Asaftei.

Au participat echipele de fotbal ale elevilor de clasele V- VIII din Pastraveni, Tibucani, Urecheni si Petricani. Batalia finala s-a dat intre elevii de la Pastraveni si cei de la Tibucani. Au castigat cei din Pastraveni cu 3-2, dupa loviturile de departajare.

Constructorul terenului a avut si o supriza pentru elevii din Pastraveni, facandu-le cadou doua randuri de echipament sportiv si mingi de fotbal.

Foto: Flavius CORFU

Ionut CORFU

 

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.