Inspectorii de munca au depistat, intr-o singura saptamana, doua persoane care lucrau fara forme legale la doi din 4 angajatori gasiti in neregula in Neamt. Putin, comparativ cu situatia de la nivelul tarii, unde, in perioada 17-21 august, au fost depistate 200 de persoane muncind la negru. Controalele derulate pe relatii de munca saptamana trecuta in Neamt la 31 de angajatori au scos la iveala mai multe nereguli. Cei doi angajatori cu munca la negru, unul cu profil comert si celalalt cu profil constructii, au fost amendati cu cate 10.000 de lei. Inspectorii au constatat 33 de abateri, au dispus tot atatea masuri de remediere si au aplicat doua avertismente.

Inspectia Muncii a desfasurat, in perioada 17–21 august 2015, actiuni de control in urma carora au fost aplicate amenzi in valoare totala de 539.227 euro, adica 2.372.600 de lei. Au fost depistate 200 de persoane care lucrau la negru. Dintre acestea 46 erau din judetul Bihor si 26 din Mures.

Cristina Iordache

 

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. […] Inspectorii de munca au depistat, intr-o singura saptamana, doua persoane care lucrau fara forme legale la doi din 4 angajatori gasiti in neregula in Neamt. Putin, comparativ cu situatia de la nivelul tarii, unde, in perioada 17-21 august, au fost depistate 200 de persoane muncind la negru. Controalele https://tvmneamt.ro/patru-angajatori-nemteni-gasiti-in-neregula-de-inspectorii-itm/ […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.