Patru bărbați au fost reținuți ieri de polițiștii de la Săvinești, după o ce un tânăr de 23 de ani s-a îndrăgostit de verișoara lui, în vârstă de 15 ani. Trei dintre cei 4 reținuți, au pus la cale un plan de răzbunare pe tânărul de 23 de ani, care până la urmă a ajuns și el la arest, pentru că a întreținut relații sexuale cu un minor, dar mai întâi a trebuit să treacă pe la spital după corecția fizică primită de la rudele fetei. ”La data de 20 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au fost sesizați cu privire la faptul că, trei persoane ar fi agresat un tânăr de 23 de ani.

Cu ocazia cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, la data de 20 decembrie a.c., trei persoane cu vârste de 37, 39 și 43 de ani, din Săvinești, ar fi pătruns fără drept în imobilul unui tânăr de 23 de ani, din localitatea Săvinești, i-ar fi aplicat acestuia mai multe lovituri și l-ar fi transportat, fără voia lui, cu un autoturism, pe raza localității Cut.

În continuarea cercetărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, la data de 12 decembrie a.c., tânărul, de 23 de ani, ar fi întreținut raporturi sexuale cu verișoara acestuia, în vârstă de 15 ani.

La data de 13 decembrie a.c., mama minorei a reclamat fapta în cauză, polițiștii efectuând cercetări, pentru stabilirea situației de fapt.

Pe parcursul cercetărilor, minora, în prezența unui părinte, ar fi oferit informații eronate cu privire la persoana cu care a întreținut raporturi sexuale, fiind întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor.

La data de 20 decembrie a.c., în urma materialului probator administrat, tânărul de 23 de ani a fost reținut, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol.

La aceeași dată, față de cele trei persoane cu vârste de 37, 39 și 43 de ani, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu, lovirea sau alte violențe și lipsire de libertate în mod ilegal”, a declarat sinsp. Ramona Ciofu- IPJ Neamț.

I.C.

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.